Muzică Populară Live la Hanu’ lui Manuc

Muzică Populară Live la Hanu’ lui Manuc

Datorită arhitecturii sale unice dar și dimensiunilor grandioase, Hanu’ lui Manuc este de mai bine de 200 de ani un important loc de disctracție, organizând seri de concerte, spectacole și muzică live încă din secolul XIX. Aici se organizau evenimente și petreceri elegante, baluri mascate grandioase, spectacole de teatru și iluzionism, concerte de muzica clasică live și multe alte evenimente pentru lumea bună a capitalei.

Lucrurile nu s-au schimbat cu mult de atunci. Hanu' lui Manuc a rămas în continuare cel mai vechi loc de petrecere și spectacole din București. Acum, oaspeții hanului se bucură de muzica live populară și spectacole de dans popular alături de trupa Rapsodia Carpaților!

Trupa de dansuri populare Rapsodia Carpaților s-a inființat în anul 1974 și a susținut spectacole la marile restaurante și localuri atât din București cât și din străinătate. Trupa Rapsodia Carpaților este unică datorită complexității și diversității genurilor de dans popular pe care le abordează dar și datorită profesionalismului dansatorilor. Cu toate acestea, pentru o seară cu adevărat reușită, Trupa Rapsodia colaborează și cu soliști de muzică populară.

Taraful Hanu lui Manuc susține de asemenea spectacole de muzică populară live. Taraful are 5 membri cu o experiență de peste 10 ani în susținerea spectacolelor de muzică populară live. În cadrul spectacolelor, solistul vocal este acompaniat de cei 4 instrumentaliști care cântă la vioară, nai, țambal și contrabas. Împreună, ei acoperă toate genurile muzicale, predominantă fiind muzica populară.

Vă așteptăm la Hanu lui Manuc pentru cele mai frumoase seri de muzică populară live!

Descarcă programul artistic de la Hanu' lui Manuc.

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Hanul
Istoria Restaurantului Hanu' lui Manuc
Hanu' lui Manuc renovat
Mâncare tradițională
Muzică populară live
Organizare evenimente
Restaurant centrul vechi

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Hanu' lui Manuc
hanu-lui-manuc-istoric hanu-lui-manuc-renovat mancare-romaneasca-traditionala muzica-populara-live organizare-evenimente-petreceri restaurant-centrul-vechi